Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

viaţa în armonie cu natura, eliberarea de concepţiile corporatiste şi comerciale, explorarea spirituală

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O intrebare relativa

In jos 
+2
Blaster
Para_si_zitu
6 participanți
AutorMesaj
Para_si_zitu

Para_si_zitu

Numarul mesajelor : 11
Data de inscriere : 12/11/2007

O intrebare relativa Empty
MesajSubiect: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptyLun Noi 12, 2007 6:13 am

Hmm ma intrebam ... exista de toate pe forum si mai ales ca beatboxul face parte din cele 4 elemente ame hh`ului .. desii exista demult unii ar trece peste .. Deci ma intrebam daca ati vrea sa bagam ceva in legatura cu asta pe formum.... deoarece sunt un adept al beat box`ului bounce
Sus In jos
Blaster
Admin
Blaster

Numarul mesajelor : 482
Varsta : 35
Data de inscriere : 17/10/2007

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptyLun Noi 12, 2007 2:38 pm

am un tutorial de beatbox la share. e chiar interesant.
Sus In jos
http://www.myspace.com/blasteroslo
Mariansky

Numarul mesajelor : 24
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptyMar Feb 19, 2008 7:06 pm

nu sunt asa multi beatboxeri in romania... dar din cei pe care i`am auzit nici unul nu mi s`a parut slab. Smile
Sus In jos
eon_lockz

eon_lockz

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 38
Data de inscriere : 11/11/2007

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptyMar Aug 19, 2008 4:01 am

Para_si_zitu a scris:
Hmm ma intrebam ... exista de toate pe forum si mai ales ca beatboxul face parte din cele 4 elemente ame hh`ului .. desii exista demult unii ar trece peste .. Deci ma intrebam daca ati vrea sa bagam ceva in legatura cu asta pe formum.... deoarece sunt un adept al beat box`ului bounce

si ma rog pe care din alea 4 l'ai scos sa bagi beatboxul?
mariansky, sunt destui Razz
Sus In jos
tzutz
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptyDum Dec 21, 2008 11:05 pm

am curajul sa dau battle cu oricine din dambovita la beatbox inafara de versatil
Sus In jos
tzutz

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 21/12/2008

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptyLun Dec 29, 2008 10:33 pm

nu se baga nimeni Sad credeam k am si eu un adversar in db Crying or Very sad oricum ... bafta zion si PACE !!
Sus In jos
Blaster
Admin
Blaster

Numarul mesajelor : 482
Varsta : 35
Data de inscriere : 17/10/2007

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptyMar Dec 30, 2008 12:42 am

tzutz a scris:
nu se baga nimeni Sad credeam k am si eu un adversar in db Crying or Very sad oricum ... bafta zion si PACE !!

pot sa te intreb macar cine esti? (poti sa raspunzi in privat daca vrei).
Sus In jos
http://www.myspace.com/blasteroslo
tzutz

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptyJoi Ian 08, 2009 2:05 am

tu nu ai de unde sa mah stii .. blaster dar mah stie revers , venete , versatil deathky, speedy :X daca le ai cu beatbox-ul te provoc la battle
Sus In jos
~Sketch~

~Sketch~

Numarul mesajelor : 42
Varsta : 33
Data de inscriere : 18/10/2007

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptyVin Ian 09, 2009 8:31 pm

tzutz usor maica, pe toti provoci tu;)))
Sus In jos
tzutz

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa EmptySam Ian 10, 2009 11:41 am

pai vreau si eu un battle si nu cunosc pe nimeni Sad Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O intrebare relativa   O intrebare relativa Empty

Sus In jos

O intrebare relativa
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Muzică :: Beatbox-
Mergi direct la: